Autor Futbol
26 gener 2015 a 10:00

El Cerdanyola acaba amb la sequera de victòries davant el Manlleu

0 Flares 0 Flares ×

Els osonencs van ser inferiors

De la Puente lluita una pilota al mig del camp amb Molist // Foto: Pol Ballús

De la Puente lluita una pilota al mig del camp amb Molist // Foto: Pol Ballús

Cerdanyola del Vallès FC 3-1 AEC Manlleu

Cerdanyola FC: Coca, Fuentes (Dani, 86′), Barriendos, Infante, Alba, Cuadras (Turu, 33′), Josu, Sergio López (Silver, 73′), Roland, De la Puente i Vives

AEC Manlleu: Barragán, Rabell (Fortet, 67′), Ballús, Blanchart, Payan, Seuma, Soler (Fran Pérez, 57′), Hugo, Uroz, Molist (Aumatell, 53′) i Coll

Gols: 1-0: Josu (12′); 2-0: De la Puente (56′); 2-1: Aumatell (penal, 70′); 3-1: Josu (77′)

Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez. Grogues per Roland, Vives, Turu i Fuentes (Cerdanyola) i Hugo, Molist, Fran Pérez i Ballús

No guanyava el Cerdanyola des de la jornada 17, quan va superar a la Montañesa a casa després de remuntar un 0-1 als últims 10 minuts. Des de llavors l’equip de Toni Carrillo va sumar dos punts de nou possibles… Fins ahir, en que va superar un Manlleu que té l’etiqueta d’equip aspirina de Tercera. Els verd i blancs van quallar una actuació molt solvent davant el seu públic i van batre els osonencs per 3-1. Aquest resultat manté l’equip entre els vuit primers i a set punts del playoff.

Justa victòria del Cerdanyola davant el Manlleu. Els vallesans van ser superiors durant tot el partit i no van concedir gairebé opcions als homes de Diego Morata. Ben aviat es van avançar els vallesans amb gol de Josui durant al descans van poder marxar amb algun gol més, Sergio López, amb un fort xut, feia treballarBarragán. També Roland va tenir el 2-0 a les seves botes, però va definir malament davant la porteria visitant. Abans del final de la primera part un xut de falta de Seuma es va trobar un excel·lent Coca i el gol, finalment, no va arribar.

Reacció osonenca, però sentència vallesana

El Manlleu iniciava millor la represa i una doble ocasió de Seuma i Hugo posava l’ai al cor al Cerdanyola. Però aquests intents van ser un miratge ja que els nois de Carrillo es van arremangar i van tirar pel dret per sentenciar el matx. Edu De la Puente, després d’estavellar una pilota al pal poc abans, marcava el segon en una jugada de servei de banda. Quan més tocat semblava el Manlleu Aumatell va escurçar distàncies de penal a falta de 20 minuts per acabar. Malgrat tot, el gol visitant va ser anecdòtic i pocs minuts més tard Josu va marcar el definitiu 3-1.

Després de trencar la mala ratxa el Cerdanyola buscarà allargar-la al camp d’un equip necessitat: el Martinenc. El conjunt de Toni Carrillo visitarà el municipal del Guinardó, un terreny de joc similar a La Bòbila, i disputarà un partit que de ben segur serà molt intens degut a la situació del rival.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×