Autor Futbol
19 gener 2015 a 15:00

L’AEC Manlleu empata a zero davant el líder, l’Ascó

0 Flares 0 Flares ×

Partit compet dels homes de Morata

Imatge del web del AEC Manlleu

Imatge del web del AEC Manlleu

El primer equip de l’AEC Manlleu va empatar el passat diumenge davant l’Ascó al Municipal d’Esports (0-0).

El partit dels homes de Diego Morata va ser molt complet i només els va faltar el gol. Van mostrar una intensitat molt bona des del minut 1 fins al 90 davant l’actual líder de la categoria, l’Ascó. La primera part va ser molt igualada i els dos equips intentaven retenir la pilota i crear unes ocasions de gol que van ser escasses, en gran part gràcies a la feina defensiva de tots dos conjunts. Maik i Hugo avisaven pel Manlleu i Genís, pels visitants, feia lluir Barragán.

A la segona meitat tots dos equips van baixar el ritme de partit degut a la baixada física, però l’emoció va seguir fins al final. Novament Genís posava a prova Barragán en la única ocasió dels visitants a la segona part i el Manlleu, va estar a punt de trobar al premi al minut 87. Passada de Fran Pérez per Maik Molist, que davant del porter visitant Fuertes, va creuar massa la pilota.

Un punt més per seguir en bona dinàmica. El proper diumenge el primer equip es desplaça al camp del Cerdanyola (12h).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×