Autor Bàsquet
25 febrer 2015 a 14:00

Arrenquen els actes del 50 aniversari del CB Torelló

5 Flares 5 Flares ×

L’atractiu serà un torneig 3×3 Inter-escolar

CB Torello 3x3

Moment de la presentació del 3×3 i del lliurament del material per part de la FCBQ // Imatge cedida pel CB Torelló

El CB Torelló compleix enguany mig segle de vida i ja està preparant els diversos actes per celebrar la preuada data. Des del club osonenc ja han annunciat que l’aniversari vindrà acompanyat de clínics tècnics, l’acolliment de Campionats de Catalunya, bàsquet escolar, un amistós entre equips d’èlit, un sopar de germanor i el passi d’un documental sobre els 50 anys de vida de l’entitat.

L’acte més atractiu, però, serà la celebració d’un torneig 3×3 Inter-escolar. En ell participaran equips de les cinc escoles del municipi i tindrà el recolzament de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) i la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Torelló. El torneig es va presentar aquest dilluns i es tracta d’un projecte pioner a tota Catalunya que estarà tutelat pel propi club. Durarà fins el final del present curs docent. La participació s’espera que sigui de prop de 300 alumnes.

 

Actes del 50 aniversari del CB Torelló

5 Flares Twitter 4 Facebook 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×