Autor Bàsquet
25 febrer 2015 a 17:00

El Bàsquet Olost junior continua intractable

0 Flares 0 Flares ×

Suma set victòries de set possibles després de superar al Sant Josep de Badalona

Bàsquet // Foto: Sergi Colomer

Bàsquet // Foto: Sergi Colomer

BÀSQUET OLOST 89-84 SANT JOSEP BADALONA

El junior del Bàsquet Olost no cedeix un pam a la fase classificatòria dels Campionats de Catalunya i aquest cap de setmana va sumar una nova victòria. La víctima en aquest cas va ser el Sant Josep de Badalona, un equip que va exigir el màxim als osonencs en un partit ple de punts (89-84). Ja en son set de set, la qual cosa manté líders als olostencs per sobre del Joventut. Clar, que aquests tenen un partit pendent de disputar.

Encontre dur i difícil entre els olostencs i els badalonins. La primera meitat va ser super igualada, amb constants alternatives al joc i sense que cap dels dos equips s’escapés al marcador. Al descans es va arribar amb un 33-32 que reflectia el que s’estava veient a la pista, però a la represa el guió va canviar i ja van registrar-se les primeres grans rendes. Primer va ser el Sant Josep amb un parcial de sortida de 4-14. Després, l’Olost es va refer i va aconseguir una cistella èpica sobre la botzina per empatar a 67 i forçar la prórroga.

Els 10 minuts adicionals (es van jugar dos temps extres) van estar marcats pel físic. Als osonencs els va aguantar i això va ser determinant per certificar la victòria final per 89-84. Aquesta setmana toca encontre contra el Manresa, actualment sisè classificat del grup. El partit davant els bagencs servirà per obrir la segona volta de la fase.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×