Autor Hockey patins
23 febrer 2015 a 14:00

El CP Manlleu es queda amb la mel als llavis

0 Flares 0 Flares ×

Posa contra les cordes a tot un Liceo a la seva pista

Liceo-Manlleu

Partidàs del Manlleu a la pista del Liceo // Imatge del web cpmanlleu.cat

HC LICEO 5-4 CP MANLLEU

Liceo: Malián, Lamas, Carballeira, Vives, Pau Bargalló -cinc inicial- Jordi Bargalló, Abeal i Antonio Pérez.

Manlleu: Garcia, Lluís Teixidó, Prims, Farrés, Julià -cinc inicial- Álvaro Martínez, Santi Teixidó, Mendes, i Hernández.

Gols: 0-1: Julià (15′); 1-1; Lamas (21′); 2-1: Lamas (32′); 2-2: Julià (35′); 2-3: Farrés (38′); 3-3: Jordi Bargalló (39′); 4-3: Lamas (46′); 5-3: Jordi Bargalló (48′); 5-4: Julià (49′).

Àrbitres: Prades i De la Hera

El CP Manlleu va posar de nou contra les cordes a un dels equips de referència de l’OK Lliga, el Liceo, però un cop més el seu esforç no va obtenir premi. L’equip osonenc va tornar de Galícia amb una derrota per 5-4 i una miqueta més enfonsat en el pou del descens a Primera Nacional. Ja són 10 punts els que separen als manlleuencs de l’objectiu de la salvació.

Gran partit dels nois de Quim López a la pista del segon classificat de l’OK Lliga. Gran partit, un cop més, contra un rival de la part alta com ja va passar els dies del Barça i del Reus. I, un cop més també, mateix premi: derrota i zero punts. El Manlleu va tenir possibilitats en tot moment de guanyar gràcies a un gran Marc Julià, autor de tres dels quatre gols del seu equip. De fet, va ser ell qui va obrir el marcador al quart d’hora. Abans del descans Lamas va empatar el partit i el marcador al final dels primers 25 minuts va ser d’1-1.

Festival de gols

La tònica d’igualtat es va mantenir a la represa i tot i que Lamas va fer el segon gol gallec aviat el Manlleu va reaccionar com un gran equip. En sis minuts va capgirar el desavantatge i al 38′ guanyava 2-3. Malgrat tot es va acabar imposant finalment la superioritat tècnica i la major qualitat del Liceo i la victòria final es va quedar a casa.

El Manlleu descansarà aquesta setmana per la disputa de la Copa OK. Tornarà la vinent a disputar lliga i ho farà amb un derbi osonenc a casa contra el CP Vic.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×