Autor Futbol
2 febrer 2015 a 17:30

El Manlleu es deixa empatar un partit que tenia dominat

0 Flares 0 Flares ×

Els de Diego Morata guanyaven al Santfeliuenc per 2-0

 

Manlleu-Santfeliuenc

Segona part boja la que es va viure al Municipal de Manlleu // Foto: Jaime Pérez-SFC

 

AEC Manlleu 2-2 Santfeliuenc FC

Manlleu: Barragán, Rabell, Archi, Blanchart, Muntada, Seuma, Molist, Hugo (Aumatell, 67′), Coll (Soler, 51′) Uroz (Sala, 64′) i Fran Pérez.

Santfeliuenc: Carlos, Dani Sánchez, Joserra, Rovira (Ortiz, 52′), Edgar, Tena, Maldonado (Quiles, 62′), Toro, Cano, Josele i Peralta (Faura, 62′)

Gols: 1-0: Fran Pérez (48′); 2-0: Uroz (51′); 2-1: Josele (76′); 2-2: Faura (77′)

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros. Grogues per Muntada, Hugo, Coll, Seuma i Archi (Manlleu) i Maldonado i Ortiz (Santfeliuenc)

Es torna a repetir una història ja massa coneguda pel Manlleu. Un altre cop el conjunt de Diego Morata té dominat el partit i, inexplicablement, veu com li empaten a tocar del final. El botxí aquest cop va ser el Santfeliuenc d’Andrés González, que en qüestió d’un minut va igualar un 2-0 en contra. L’empat, a més de deixar un mal regust de boca als manlleuencs, fa que la distància amb el descens s’hagi reduït i ara només es troben un punt per sobre.

Res van tenir a veure les dues parts del partit. A la primera gairebé no van comptar-se ocasions, si de cas dos intents de lluny de Seuma que no van entrar per poc. Al minut 45, però, es va animar i Pol Coll va provocar un penal que podia haver estat el primer gol manlleuenc. Per desgràcia, el porter del Santfeliuenc Carlos Miguel va endevinar les intencions de Seuma i va impedir la diana des dels 11 metres. Amb el 0-0 es va arribar al descans.

Un segon temps d’infart

Animats, doncs, pel penal fallat el Manlleu s’ho va creure i va sortir amb més empenta al segon temps. En sis minuts Fran Pérez i Óscar Uroz van anotar dos gols i els de Morata tenien la situació controlada, mentre que els de González quedaven estabornits pel doble cop rebut. Fins i tot un retornat Manel Sala, que ja ha superat la lesió que l’ha apartat dels terrenys de joc durant set setmanes, va poder fer el tercer i matar el partit, però la realitat és que els osonecs es van diluïr arran del canvi d’Hugo per Aumatell. La sortida del migcampista va possibilitar al Santfeliuenc créixer i creure en les seves possibilitats i Josele, al 76′, anotava un gol que ficava als seus al partit. Només un minut més tard Faura empatava i la desgràcia manlleuenca podia haver estat completa si Cano hagués marcat el 2-3 en una ocasió claríssima que va fallar tot sol a l’àrea petita.

Un altre empat immerescut i dos punts més que volen del Municipal. Ara, en una delicada situació, el Manlleu visitarà la Bòbila de Gavà. Partit vital per allunyar-se de la zona perillosa contra un rival que ha agafat moral després de guanyar al camp del Palamós per 1-4.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×