Autor Hockey patins
16 febrer 2015 a 12:30

Festival del CP Vic a la pista del Vilafranca

0 Flares 0 Flares ×

Els de Ferran Pujalte golegen a domicili als del Penedès

 

Imatge del web del CP Vic

Festival del CP Vic a la pista del Vilafranca // Imatge del web clubpativic.cat

CP VILAFRANCA 2-7 CP VIC

Vilafranca: Camps, Rocasalbas, Caldú, Fernández, Galán –cinc inicial, Esteva i Vàzquez

Vic: Grau, Roca, Rodríguez, Ordeig, Bancells -cinc inicial- Font, Burgaya, Torres i Presas

Gols: 0-1: Ordeig (penal, 5’); 0-2: Roca (9’); 1-2: Galán (14’); 1-3: Ordeig (15’); 2-3: Caldú (31’);  2-4: Rodríguez (33’); 2-5: Bancells (35’); 2-6: Bancells (45’); 2-7: Presas (50’)

El Club Patí Vic es va disfressar de carnisser i va apallissar sense contemplacions a domicili un Vilafranca que amb prou feines va aguantar el primer temps. El conjunt de Ferran Pujalte va guanyar per 2-7 als penedesencs en un encontre que van tenir força controlat i en el qual no van gairebé patir. La victòria manté als de la capital d’Osona en la tercera posició de la classificació de l’OK Lliga i dóna moral de cara a afrontar el proper compromís, en el qual s’enfrontaran al Voltregà.

Malgrat que el resultat final va ser molt ampli a favor dels vigatans el primer temps va ser força igualat. El Vic es va avançar aviat amb un gol d’Ordeig i tres minuts més tard Roca va posar el 0-2. Galán va retallar distàncies al minut 14 a favor del Vilafranca, però de poc va servir perquè segons més tard Ordeig posava l’1-3 al marcador i amb aquests dos gols de renda el matx anava al descans.

La segona part va començar amb el matiner gol de Caldú, que va trigar cinc minuts en retallar distàncies. I arran del gol local el Vic va posar la directa i va sentenciar a base de contracops. Dos minuts més tard Cristian Rodríguez feia el 2-4 i tot anava coll avall pels vigatans, que en qüestió de poc més de 15 minuts van finiquitar un encontre que va resultar força plàcid al segon temps. Finalment, 2-7 i els de Pujalte que es mantenen per darrera del Barça i el Liceo.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×