Autor Societat
25 febrer 2015 a 14:00

Olot estrena la primera de les trobades que la UVic organitza per promocionar-se

3 Flares 3 Flares ×

S’organitza aquest vespre

D’esquerra a dreta: Josep Maria Vila d’Abadal, Andreu Mas Collell, Jordi Montaña i Valentí Junyent, durant l’acte de celebració del primer aniversari de la UVic-UCC // Imatge cedida per la UVic-UCC

D’esquerra a dreta: Josep Maria Vila d’Abadal, Andreu Mas Collell, Jordi Montaña i Valentí Junyent, durant l’acte de celebració del primer aniversari de la UVic-UCC // Imatge cedida per la UVic-UCC

Aquest vespre es dóna el tret de sortida al cicle de trobades FEM UVic Territori, una bateria de col·loquis amb què la Universitat intenta promocionar-se i difondre la seva activitat arreu del territori. El primer convidat de la trobada que enceta aquest cicle és la comarca de la Garrotxa i, en particular, la seva capital, Olot. La xerrada estarà presidida per l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, que també és el patró del Patronat de la Fundació Universitària Balmes, l’entitat que ha engegat el programa en què s’emmarca la iniciativa.

A la trobada també hi participaran diverses personalitats que representen a la Universitat i a les ciutats i comarques implicades en l’activitat. El regidor de Ciutat del Coneixement, Josep Arimany, representarà l’Ajuntament de Vic al col·loqui. Al seu costat hi tindrà al rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i a l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas. El batlle olotí encapçalarà una comitiva molt àmplia, formada per una trentena de persones de diversos sectors. Representants d’empreses garrotxines com La Fageda, Bassols Energia, IGFA, Wattia, Spinreact o Tavil; del món de l’educació i la cultura com el Col·legi d’Arquitectes, l’Escola Pia, l’Observatori de la Garrotxa, el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, Kreas o l’escola ALBA; i directius dels mitjans de comunicació, com Ràdio Olot i el diari La Comarca, prendran part en la visita.

La trobada començarà a les 7 de la tarda a la seu de Creacció, l’agència d’Emprenedoria i Innovació d’Osona. Els parlaments institucionals de les diverses autoritats encetaran l’activitat. A partir d’aquí, la comitiva visitarà la Casa de Convalescència, l’edifici de la Torre dels Frares i els laboratoris del Centre Tecnològic BETA, que es van inaugurar fa pocs dies. Llavors, els assistents es traslladaran al Campus Miramarges per conèixer de prop els estudis de televisió de la Universitat i els laboratoris d’infermeria. La trobada es tancarà amb un sopar institucional.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×