Autor Societat
19 març 2015 a 17:30

Dos detinguts acusats de robar en un supermercat de Manlleu

0 Flares 0 Flares ×

Els arrestats havien intentat robar també Torelló

Policia Local de Manlleu // Imatge del web de l'Ajuntament de Manlleu

Policia Local de Manlleu // Imatge del web de l’Ajuntament de Manlleu

La Policia Local de Manlleu va detenir ahir a dues persones, un home i una dona, acusats de robar en un supermercat de la capital del Ter. Les alarmes es van disparar al migdia, quan els treballadors d’un establiment de Torelló van trucar a la policia per alertar que una parella els havia intentat robar. Els empleats del supermercat van poder veure el vehicle en què fugien els dos lladres i van comprovar que es dirigien cap a Manlleu. Allà, la Policia Local els va detenir i els va confiscar material robat dies enrere en un supermercat de la mateixa ciutat.

Després de rebre l’avís dels serveis d’emergència, els agents municipals van activar el protocol per intentar localitzar el vehicle. Finalment el van veure al carrer Doña Blanca. Allà el van aturar i van obligar els dos ocupants a baixar-ne per a ser identificats. Durant l’escorcoll del cotxe van trobar productes robats d’un supermercat de Manlleu dies abans per valor de gairebé 500 euros. Hi havia 39 ampolles de begudes alcohòliques, 10 tubs de pasta de dents i 5 envasos de crema facial. Els agents van detenir les dues persones, veïnes de l’Hospitalet de Llobregat, per un presumpte delicte de furt.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×