Autor Ensenyament
30 març 2015 a 13:00

El robot Garrinator III de la UVic va guanyar el premi al disseny industrial

0 Flares 0 Flares ×

Els Garrins Metàl·lics queden semifinalistes a Holanda

Els estudiants d'Enginyeria de la UVic, campions del PTC Design Award i semi-finalistes del torneig // Imatge del Facebook de Garrins Metàl·lics

Els estudiants d’Enginyeria de la UVic, campions del PTC Design Award i semi-finalistes del torneig // Imatge del Facebook de Garrins Metàl·lics

L’equip de robòtica de la UVic, Garrins Metàl·lics, va merèixer el premi al disseny industrial del robot (PTC Design Award) a la competició First Tech Challenge (FTC) Open Dutch Championship celebrada aquest passat dissabte, 28 de març, a Eindhoven (Holanda). A més, l’equip va quedar primer a la seva divisió (a la fase preliminar) i semifinalista al global de la competició.

Els Garrins Metàl·lics, que competien amb el robot Garrinator III, ja són habituals d’aquesta competició. El primer any que hi participaven van quedar subcampions d’Espanya i campions a la FTC a Grenoble (França), i el segon any van ser campions de la FTC Dutch Open i van arribar a la final mundial celebrada a St. Louis. Tal i com ja va fer en les altres ocasions, l’equip va poder finançar el viatge, el material del robot i la inscripció a la competició gràcies a l’aportació de diferents empreses com Casa Tarradellas, Girbau, JCM, ESMEVA Valldoreix, ISERN, Androrobots, Cape, Elausa, Pascual, Polpisa, Seidor i Some.

En aquesta edició de l’Open Dutch Campionship hi van participar 52 equips. A més del Garrins Metàl·lics, hi van haver equips d’Andalusia, Euskadi, Holanda, Regne Unit, Romania, Alemanya, Aràbia Saudita, Itàlia, Montenegro i Rússia .

Es pot fer un seguiment de com va anar la competició a l’adreça de facebook de l’equip o twitter @GarrinsMetalics.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×