Autor Voleibol
24 març 2015 a 17:00

El voleibol del Jaume Callís de Vic derrota al Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Les locals van remuntar un marcador inicial advers

Una fotografia del partit al pavelló del Jaume Callís de Vic // Imatge cedida pel CV Terrassa

Una fotografia del partit al pavelló del Jaume Callís de Vic // Imatge cedida pel CV Terrassa

Les noies de l’equip de voleibol del Jaume Callís de Vic van derrotar diumenge a l’equip del CV Terrassa. Les egarenques van fer un bon primer set, però les locals van acabar remuntant-lo i tampoc van deixar escapar els altres dos. En total, el conjunt vigatà, ben ordenat en defensa i molt eficaç en atac, es va imposar per un contundent 3 a 0.

El Terrassa va ser superior en els primers minuts de partit. Les visitants van sortir amb força i van aconseguir obrir una petita escletxa al marcador en els compassos inicials del primer set. Mica en mica, però, el Jaume Callís va fer prevaldre la seva superioritat física i va capgirar l’electrònic per tancar el set inicial amb un clar 25 a 16.

Les estudiants de l’institut vigatà van mantenir la bona dinàmica al segon set, que també van dominar. Júlia Ramos es va erigir en la principal referència del conjunt local. A l’altra banda de la reixa, el Terrassa intentava contenir els remats vigatans, però li va faltar en tot moment més ordre i un plus d’actitud. Tot i això, l’encert en els trets va permetre a les egarenques apropar-se en el marcador i acabar perdent el set per 25 a 19.

El mateix marcador es va repetir en el darrer set del partit, que va dominar el Jaume Callís gràcies a la potència ofensiva i, sobretot, als nervis de les noies de Terrassa. Les vigatanes van començar a obrir escletxa al marcador, però al final es van relaxar i van permetre que l’equip visitant reduís distàncies. El de diumenge era el penúltim partit de la temporada, perquè el proper cap de setmana tots dos equips tanquen la segona volta.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×