Autor Cultura
25 març 2015 a 17:00

Torna VicSona, la Mostra de Música Jove

1 Flares 1 Flares ×

Serà aquest dissabte a l’Orfeó de Vic

Cartell de VicSona, la Mostra de Música Jove

Cartell de VicSona, la Mostra de Música Jove // Imatge cedida per l’Ajuntament de Vic

L’Orfeó de Vic acollirà, aquest dissabte, l’edició d’enguany de VicSona, la Mostra de Música Jove de la ciutat que promou els grups emergents.

La nova edició de VicSona serà a partir de les 22.00 h i l’entrada és lliure i gratuïta. La Mostra vol servir de plataforma de difusió de propostes musicals emergents, i programa actuacions dels diferents grups seleccionats. En aquesta ocasió s’han escollit quatre bandes d’estils molt variats entre un total de catorze: Alba Careta i Martí Riera (repertori eclèctic basat en la veu i guitarra), Jezz We Ken (jazz, soul i funk), Greska (ska jamaicà) i Est Oest (temes de composició pròpia). Tots els vídeos de presentació dels grups es poden veure al web http://www.vicjove.cat.

A més, el concert comptarà amb l’actuació d’un artista convidat que tancarà la nit. Es tracte del grup Ekko, els guanyadors del Concurs Cactus 2014 que organitza la Sala Pasternak. La presentació anirà a càrrec de Guillem Balart i la música de sala, durant les pauses dels concerts, a càrrec de PD Rastes (Albert Castillo i Roser Roca).

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×