Autor Societat
13 abril 2015 a 17:00

Detingut un conductor a Osona per intentar fugir d’un control i donar positiu a la prova d’alcoholèmia

6 Flares 6 Flares ×
Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

El passat 4 d’abril, Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Sector de Trànsit de Vic van detenir un jove de 23 anys de nacionalitat espanyola i veí de Manlleu, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i per atemptat als agents de l’autoritat.

Cap a les cinc de la matinada del mateix dia 4, durant un control d’alcoholèmia establert a la carretera B-521 dins el terme municipal de Gurb, els Mossos van veure un vehicle que s’aproximava a la seva posició, i pocs metres abans d’arribar frenava bruscament. A continuar va iniciar les maniobres per fer un canvi de sentit i va fugir del control.

Automàticament, els agents van anar cap al vehicle i el van interceptar mentre maniobrava. El turisme es trobava en un canvi de rasant, sobre un pont i sense il·luminació artificial on hi havia una gran afluència de vehicles per la qual cosa representava un risc per la seguretat de la via.

Els agents van sol·licitar de manera reiterada al conductor que sortís del vehicle, però aquest no feia cas de les indicacions i fins i tot va intentar agredir-los.

Finalment, es va aconseguir identificar el conductor i se li va fer la prova d’alcoholèmia amb un resultat positiu de 0,71 mg/l. En conseqüència, el conductor va quedar detingut pels dos delictes relatius al trànsit, així com per atemptar contra els agents. El mateix dia 4 va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

6 Flares Twitter 0 Facebook 6 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 6 Flares ×