Autor Futbol
13 abril 2015 a 14:00

Manlleu posa en marxa la campanya “Joc Net” per potenciar les actituds positives en l’esport

0 Flares 0 Flares ×

L’acció compta amb tots els equips de l’AEC Manlleu

Pilotes de futbol de l'AEC Manlleu // Imatge del twitter d l'AEC Manlleu

Pilotes de futbol de l’AEC Manlleu // Imatge del twitter d l’AEC Manlleu

A partir d’aquest dijous, 16 d’abril,  es portarà a terme el programa “Joc Net”, al Camp municipal d’Esports de Manlleu. La finalitat d’aquesta campanya és la de posar de manifest els valors positius que aporta la pràctica esportiva, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, i també a nivell d’espectadors i pares dels esportistes.

Aquest programa, impulsat des del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu amb el suport de la Diputació de Barcelona, ja es va portar a terme al Pavelló municipal durant la temporada 2013-14.

Joc Net” es desenvoluparà enguany amb la col·laboració de l’AEC Manlleu i de tots els seus equips. La campanya consistirà en la realització d’unes petites dinàmiques de grup amb els diferents equips dins els horaris d’entrenaments. “Joc Net” es conclourà  amb la organització d’un seguit d’activitats lúdiques i festives que tindran lloc el diumenge 19 i el dissabte 25 d’abril al matí, de 10 a 2 del migdia. Aquestes accions lúdiques estan obertes a tota la població que s’apropi al Camp d’Esports i que vulgui participar-hi, buscant així la màxima participació de la població.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×