Autor Hockey patins
13 abril 2015 a 12:00

Un penal provoca la derrota del CP Vic davant l’Igualada HC

2 Flares 2 Flares ×

El partit s’ha decidit quan faltaven dos minuts pel final

Un penal pitat a dos minuts del final ha decidit el partit // Imatge del web del CP Vic

Un penal pitat a dos minuts del final ha decidit el partit // Imatge del web del CP Vic

Monbus Igualada HC 3 – Club Patí Vic 2

MONBUS IHC: (1/2) Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas, Sergi Pla, Dani Lòpez (1), equip inicial. Joan Muntané, Teti Vives, Jassel Oller. Nil Garreta, Àlex Ferrer.

CP VIC:  (0/2) Grau, Ordeig, Roca, Bancells (1), Cristian, equip inicial. Torres (1), Font, Burgaya, Pressas.

Gols: 1-0 Dani (m. 3.24). SEGONA PART. 2-0 Jassel (m 12.50), 2-1 Torres (m 16.29), 2-2 Bancells (m 20.15), 3-2 Ton penal (m 23)

Arbitres: A.Garrote (T. Ast.) i I. López (T. Gal.) .

El Club Patí Vic ha caigut davant el Monbus Igualada HC per 3 a dos. Tot i que ells osonencs havien aconseguit equilibrar el marcador, un penal quan faltaven dos minuts pel final ha donat la victòria a l’Igualada.

Dani Lòpez ha marcat el primer gol per l’Igualada HC  gràcies a una assistència del capità Ton Baliu. L’1 a 0 s’ha mantingut fins a la mitja part, tot i que tant locals com visitants han tingut oportunitats d’ampliar el marcador i el ritme de joc s’ha mantingut altíssim tot el partit.

A la represa el Vic ha incrementat la pressió sobre la porteria rival, però l’IHC ho ha aprofitat per a iniciar contres molt perilloses. Després l’arbitre assenyalés penal per una entrada de Teti Vives que el porter de l’Igualada ha aturat, Jassel Oller ha marcat el segon pels locals.

Gràcies a un rebot interior, Torres ha pogut marcar el primer gol visitant. El Vic ha marcat el segon amb una acció de Bancells després d’un rebot. Però una falta de Font sobre Toni Baliu dins l’àrea ha provocat un penal que el capità de l’Igualada HC ha enviat al fons de la porteria, i amb gol ha donat la victòria i els tres punts a l’Igualada.

2 Flares Twitter 1 Facebook 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×