Autor Societat
28 maig 2015 a 09:00

La campanya Catalunya és casa teva incorpora nous anuncis

3 Flares 3 Flares ×

Els anuncis els protagonitzen el Xavi Hernández i la Gemma Mengual

Campanya // Imatge del web Catalunya es casa teva

Campanya // Imatge del web Catalunya es casa teva

La campanya de promoció turística Catalunya és casa teva, engegada aquest any per la Generalitat, incorpora nous anuncis protagonitzats pel futbolista Xavi Hernández i per la nedadora Gemma Mengual.

Els dos esportistes internacionals conversen sobre les seves experiències preferides a Catalunya, mostrant diferents localitzacions, com ara caminar entre vinyes, per boscos i pobles d’interior, relaxar-se a la platja i gaudir del vi i la gastronomia catalana.

Aquests anuncis incideixen principalment en els mercats emissors de Catalunya, Espanya i Alemanya a través de diferents suports com ara televisió, premsa, internet i exterior. A més, amb motiu de la celebració del Roland Garros que s’emetrà un dels espots al canal Eurosport.

L’eslògan de la campanya vol reflectir la generositat, l’esperit d’acollida i el respecte per la diversitat de Catalunya i de la seva gent que convida als visitants a descobrir un país ple d’activitats turístiques arreu del territori.

L’objectiu d’aquests anuncis es mostrar el millor de la destinació perquè tothom en pugui gaudir sentint-se com a casa. A més per aconseguir aquest efecte la Generalitat ha triat una cançó emblemàtica de Jaume Sisa, Qualsevol nit por sortir el sol, adaptada per l’ocasió.

L’Agència Catalana de Turisme ha produït un espot de 20 segons, dos de 10 segons i dues gràfiques. Si voleu veure l’espot ho podeu fer a través d’aquest enllaç.

Ferran Adrià, Jordi Cruz, Kilian Jornet, Edurne Pasaban, Custo Dalmau, Mar Raventós, Álvaro Palacios, Judit Mascó, Carme Ruscalleda i Gemma Mengual també se sumen a la promoció turística de Catalunya a través d’una edició especial de la revista Condé Nast Traveler sobre Catalunya, on comparteixen els seus racons preferits del territori català.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×