Autor Societat
26 maig 2015 a 11:30

Obertes les preinscripcions al programa Cívicus

0 Flares 0 Flares ×

Arrencarà a finals del mes de juny

Civicus 2014

Alguns participants del Cívicus de l’any passat // Imatge cedida per l’ajuntament de Vic

Ja estan obertes les preincripcions al programa Cívicus, un camp de treball urbà organitzat per Vicjove i adreçat a nois i noies amb edats entre 12 i 15 anys. La seva programació inclou diverses activitats de caire educatiu, conscienciador, de servei a la comunitat i, també, lúdic. L’objectiu de Cívicus és acostar els joves a un millor coneixement de la ciutat i de la seva realitat en diversos àmbits: ambiental, participatiu, social, etc.

 La preinscripció es fa per internet (www.vicjove.cat) i el termini és del 18 al 28 de maig. El 29 de maig, es publicarà l’assignació de places i, si cal, es farà sorteig (a les 18 h.). Les persones que obtinguin plaça han de fer la matrícula i el pagament a Vicjove, entre l’1 i el 5 de juny. Qui no ho faci, s’entendrà que renuncia a la plaça.

L’oferta de 2015 es desglossa en dos grups. El primer, per a joves nascuts al 2002 i al 2003. El segon, per a nascuts al 2000 i al 2001. Hi ha 40 i 20 places reservades respectivament a preus a 50 euros la quinzena en la que es preinscrigui. Es pot consultar la programació provisional al web del Vicjove.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×