Autor Hockey patins
5 juny 2015 a 13:30

Els veterans del CP Manlleu lluitarà per ser campió nacional

0 Flares 0 Flares ×

Els osonencs es jugaran el títol de campions del grup B contra el Calafell

hoquei patins

Imatge del web altorendimiento.com

Dia important per l’equip veterà del CP Manlleu. Els osonencs es jugaran el títol del campions del grup B de la Lliga Catalana de Veterans contra el Calafell aquest cap de setmana a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt, a Les Franqueses del Vallès. S’enfrontaran, doncs, el campió i el subcampió d’aquest grup.

No ho faran, això sí, fins el diumenge al migdia. Abans es jugarà la promoció d’ascens i descens i les semifinals del grup A. Un cop s’hagin resolt aquests partits osonencs i tarragonins obriran la jornada de diumenge a les 12 h.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×