Autor La recepta
30 agost 2015 a 12:00

Ànec amb olives

4 Flares 4 Flares ×
anec_amb_olives// Foto AISA

anec_amb_olives// Foto AISA

Ingredients:
  • 1 – Ànec sencer
  • 200 g – Olives verdes grans
  • 1 – Ceba
  • 1 – Pastanaga
  • 1 – Porro
  • 1 cabeça – Alls
  • Manat d’herbes (julivert, farigola i fonoll sec)
  • 1 copa – Vi blanc
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:
Unteu l’ànec amb amb llard, salpebreu-lo i rostiu-lo amb la ceba, el porro, la pastanaga, els alls i el manat d’herbes.
Quan les verdures siguin rosses, retireu una mica de greix, feu-hi la reducció del vi blanc i afegiu-hi aigua.
Quan l’ànec estigui cuit trossegeu-lo i afegiu-hi les olives espinyolades i escaldades.
Coleu la salsa, desgreixeu-la, tireu-la per sobre de l’ànec i deixeu que cogui a foc lent uns 10 minuts tot junt.

Variacions_
Es pot mullar amb brou de carn en lloc d’aigua.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
4 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×