Autor La recepta
31 desembre 2015 a 12:00

Borregos

2 Flares 2 Flares ×

borregos_recepta

Ingredients:
  • 400 g – Farina
  • 1 – Ou
  • 50 g – Margarina
  • 50 g – Llard
  • 20 g – Llevat premsat
  • 15 cl – Llet
  • 75 g – Sucre
  • 1 copa – Anís
  • 1 culleradeta – Comí
  • 1 pell – Llimona rallada
Preparació:

Desfeu el llevat amb una mica de llet calenta, afegiu-hi 100 g de farina i deixeu-ho llevar una estona.
Barregeu la resta de farina amb l’ou, la pell de llimona ratllada, la margarina, el llard, la resta de llet, el sucre, el comí i l’anís.
Treballeu-ho, afegiu-hi la massa llevada i pasteu-ho fins aconseguir una massa compacta.
Partiu-ho en dues parts i feu-ne unes barres cilíndriques de 4 cm de diàmetre.
Deixeu-ho reposar una estona i poseu-ho a coure al forn a 180º uns 15 minuts.
Deixeu que es refredi i talleu-ho a trossos de 2 cm de gruix.
Torreu els borregos ja partits uns 5 minuts al forn.

Variacions:
Es poden afegir matafaluga i coriandre a la massa.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
2 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×