Autor La recepta
29 juny 2016 a 12:00

Llengua de vedella amb moixernons

0 Flares 0 Flares ×

llengua-de-vedella-amb-moixernons

Ingredients:
  • 1 – Llengua de vedella
  • 1 – Ceba
  • 2 – Tomàquets
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 2 grans d’all
  • Julivert
Preparació:

Bulliu la llengua, peleu-la i talleu-la a rodanxes.
Enfarineu-la, fregiu-la i reserveu-la.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi la llengua, els moixernons i una mica d’aigua si cal, i deixeu-ho coure una mitja hora.
En l’últim moment afegiu-hi la picada.

Variacions:
Es pot fer amb altres bolets en comptes de moixernons.
Es pot fer amb verdures en comptes de bolets.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×