Autor La recepta
5 octubre 2016 a 12:00

Arròs mariner

0 Flares 0 Flares ×

arros_mariner

Ingredients:
  • 400 g – Arròs
  • 1 – Sípia mitjana tallada a daus
  • 100 g – Rap tallat a daus
  • 4 – Gambes
  • 4 – Escamarlans
  • 100 g – Cloïsses
  • 200 g – Musclos
  • 1 – Ceba
  • 3 – Tomàquets madurs
  • 1 ¼ l – Brou de peix
  • Oli
  • Sal
Preparació:
En una cassola, salteu les gambes i els escamarlans, i reseveu-los
En el mateix oli salteu-hi el rap i reserveu-lo.
Feu-hi un sofregit fosc amb la ceba i el tomàquet.
Afegiu-hi la sípia i quan estigui tova afegiu-hi l’arròs, ho remeneu un parell de minuts i ho mulleu amb el brou bullent.
Feu-ho bullir uns 15 minuts aproximadament i, gairebé al final de la cocció, afegiu-hi el rap, les gambes, els escamarlans, les cloïsses, els musclos i la picada.Variacions:
En comptes, o a més de sípia, s’hi poden posar calamars.
Es pot afegir nyora a la picada.

Altres noms:
Arròs a la cassola de peix.
Arròs de peix.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×