Autor La recepta
25 gener 2017 a 12:00

Cigrons a la catalana

0 Flares 0 Flares ×

cigrons-a-la-catalana-01

Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 800 g – Cigrons bullits
  • 1 – Ceba trinxada
  • 2 – Tomàquets madurs
  • 2 – Ous durs
  • 1 got – Vi ranci
  • Brou de bullir els cigrons
  • Per fer la picada:
  • Un grapadet d’ametlles
  • 1 – Galeta
  • All
  • Julivert
Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet en una cassola.
Quan estigui confitat poseu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi la picada deixatada amb una mica d’aigua, els cigrons i una mica del seu caldo, de manera que els cobreixi lleugerament.
Al final, tireu-hi els ous durs partits.

Variacions:
S’hi pot afegir bacallà, prèviament saltat a la paella.
S’hi poden afegir panses prèviament remullades.

Altres noms:
Cigrons amb suc.
Cigrons guisats.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×