Autor La recepta
6 abril 2017 a 12:00

Tàrtar de salmó

0 Flares 0 Flares ×

tartar de salmo

Una recepta de peix refrescant, per amants dels tàrtars. Senzilla i refrescant.

Ingredients 1 ració
• 100 g. salmó sense pell ni espines
• ¼ ceba tendra
• Suc ¼ llimona
• 1 cullerada salsa de soja
• 10 g tàperes

Elaboració

Picar el salmó de manera fina. Col · locar en un bol, afegir la ceba tendra també picada, la salsa de soja, la llimona i les tàperes també picades. Deixem macerar 10 minuts a la nevera.
Emplatem amb un cèrcol i cobrim la torrada, vam acabar amb cibulet com a decoració.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×