Autor Articles i estudis
19 setembre 2017 a 18:00

Vaig caure

0 Flares 0 Flares ×

joan juncosa amic

Vaig caure, vaig xocar, em vaig estampar. També valdria per al mateix cas: em van enganyar, em van estafar, em van trair. Els sentiments adversos i els problemes que apareixen en aquests casos són de grans dimensions. Poc importa un cop això ha succeït parlar del que podia o no haver fet. Poc importa just en aquest instant si tens alguna lliçó per aprendre. El que realment es converteix en primordial a hores d’ara és caminar en una direcció. Hi ha una frase molt certa que diu que el primer pas no et fa arribar a on vols però et treu d’on ets. Viatjar cap a un nou horitzó segurament no semblarà atractiu ni desitjable de tota manera sempre serà millor que quedar-nos lamentant-nos. Un exemple ben senzill d’entendre. Comparem una caiguda emocional o laboral amb una caiguda real. Què faries tu si caus i et fas molt de mal? Et quedaries plorant o lamentant-te en el lloc? O per contra et dirigiries a algun lloc on poguessin donar-te primers auxilis? La teva resposta és igualment vàlida per a les caigudes emocionals o laborals. Si bé estic d’acord que en el cas de caiguda real que és habitual i la solució sens dubte és anar a un metge. És més difícil saber a qui acudir quan la caiguda és emocional o laboral. Si poses atenció en la ment i el cor sempre apareix algú amb qui et vindria de gust parlar del que t’ha passat. Aquesta és la persona que necessites en aquest moment.

Per: joan juncosa / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×