Autor La recepta
17 octubre 2017 a 12:00

Llom rostit a la cassola

0 Flares 0 Flares ×

llom_rostit_a_la_cassola

Ingredients:
  • 800 g – Canya de llom
  • 2 – Cebes tallades a trossos grans
  • 2 – Pastanagues tallades a trossos grans
  • 2 – Porros tallats a rodanxes
  • 2 grans – All sencer
  • 1 fulla – Llorer
  • Farigola
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 2 Alls
  • 1 grapat – Ametlles
Preparació:

Enrossiu el llom salpebrat amb oli i llard.
Un cop ros, afegiu-hi els grans d’all, les verdures i les herbes.
Quan les verdures siguin rosses flamegeu-ho amb el conyac.
Afegiu-hi una mica d’aigua, tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que el llom estigui tendre.
Talleu-lo a rodanxes i afegiu-hi per sobre la salsa colada i la picada.
Deixeu que faci un bull tot junt.

Variacions:
Es pot acompanyar de bolets o de qualsevol fruita seca.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×