Autor La recepta
26 octubre 2017 a 12:00

Patates a la riojana

0 Flares 0 Flares ×

Patates a la riojana

Avui elaborem un guisat típic per a època fredes, amb productes bàsics en qualsevol cuina. Vegem:

Ingredients per a 2 pax
• 2 patates mitjanes
• 150 gr. xoriço curat
• ½ ceba
• 3 grans d’all
• 1 fulla de llorer
• ½ l. de brou de pollastre
• Pebre picant (1 cullereta)
• sal
• oli oliva

Elaboració

Pelem i piquem la ceba, la posem a sofregir en oli d’oliva juntament amb els alls sencers sense pelar, fins que s’estovin. Pelem i tallem les patates a grills, desgarrándolas amb el ganivet (farà que deixi anar la fècula que conté i per tant, s’espessirà la salsa). També tallem el xoriço a rodanxes. Afegim els dos a la ceba, juntament amb el llorer, el pebre vermell i la sal. Remenem i deixem cuinar 2 minuts, a continuació afegim el brou de pollastre i deixem bullir al voltant de 20 minuts (fins que les patates estiguin toves).

Consell
Com sempre, el millor brou de pollastre serà el que fem nosaltres a casa, amb una carcassa de pollastre, un porro i sal, deixant bullir de 10 a 15 minuts i colant a continuació.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×