Autor La recepta
8 novembre 2017 a 12:00

Llet merengada

0 Flares 0 Flares ×

llet merengada

Ingredients:
  • 1 llitre – Llet
  • 150 g – Sucre
  • 2 clares – Ou
  • 1 rameta – Canyella
  • 1 – Pell de llimona
  • Canyella en pols
Preparació:
Poseu a bullir la llet amb el sucre, la rameta de canyella i la pell de llimona.
Deixeu reduir la llet sense parar de remenar fins que bulli.
Coleu-la i poseu-la al congelador, remenant-ho de tant en tant, fins que tingui el punt de granissat.
Munteu les clares a punt de neu i barregeu-les amb la llet granissada.
Serviu-la en copes i poseu-hi una mica de canyella en pols per sobre.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×