Autor La recepta
18 juliol 2018 a 12:00

Bacallà amb llenegues

0 Flares 0 Flares ×
Bacallà amb llenegues //Foto: bonplat.cat

Bacallà amb llenegues //Foto: bonplat.cat

Ingredients:
  • 600 g – Bacallà dessalat
  • 1 – Ceba trinxada
  • 2 – Tomàquets trinxats
  • 1 gra – All picat
  • 1/2 kg – Llenegues
  • 1 copa – Vi blanc
  • Julivert
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Per fer la picada:
  • 1 gra – All
  • 1 grapat – Ametlles
  • 1 – Galeta
Preparació:

Enfarineu el bacallà, fregiu-lo i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb la ceba, l’all i el tomàquet.
Afegiu-hi les llenegues, saleu-les una mica i deixeu-les coure.
Feu la reducció del vi blanc, afegiu-hi una mica d’aigua, el bacallà i la picada.
Deixeu-ho al foc 5 minuts més que cogui a foc ben baix.

Variacions:
S’hi poden afegir mongetes bullides.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×