Autor La recepta
19 novembre 2018 a 12:00

Escudella Montserrat

0 Flares 0 Flares ×
Escudella Montserrat // Foto: Bruixes a la cuina

Escudella Montserrat // Foto: Bruixes a la cuina

Ingredients:
  • 100 g – Congre sec
  • 100 g – Cigrons secs ja remullats
  • 100 g – Mongetes seques ja remullades
  • 1/2 kg – Patates
  • 1 – Coliflor
  • 100 g – Arròs
  • 100 g – Fideus
  • Sal
  • 2 litres – Aigua
Preparació:

Feu bullir el congre amb l’aigua.
Afegiu-hi els cigrons i les mongetes, i deixeu-ho coure tot junt.
Al cap d’una hora afegiu-hi les patates i la coliflor i deixeu que bullin fins que es desfacin.
Coleu el caldo.
Aixafeu tot el que ha bullit fins fer-ne unes farinetes.
Feu una sopa amb el caldo, l’arròs i els fideus.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×