Autor La recepta
7 gener 2019 a 12:00

Galeres al confit de ceba sobre niu de patates

0 Flares 0 Flares ×
Galeres al confit de ceba sobre niu de patates// foto:gastroteca

Galeres al confit de ceba sobre niu de patates// foto:gastroteca

Ingredients:
  • Galeres de la Ràpita
  • Patates
  • Sal i pebre
  • Fumet de peix
  • Ceba
  • Oli d’oliva
Introducció:
Del restaurant Llansola de Sant Carles de la Ràpita
Preparació:
Talleu les patates a rodelles, no molt gruixudes, fregiu-les una mica i reserveu-les.
En una cassola poseu una mica d’oli d’oliva, afegiu-hi molta ceba i deixeu-la sofregir a foc lent fins que la ceba quedi ben daurada i tendra.
Afegiu-hi el fumet de peix, les patates laminades i les galeres, salpebreu-ho i deixeu que redueixi. Serviu-ho calent.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Restaurant Llansola
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×