Autor La recepta
12 febrer 2019 a 12:00

Llenguado de la Badia dels Alfacs amb suquet i carxofes del Montsià

0 Flares 0 Flares ×
llenguado// Foto: Lasirema.es

llenguado// Foto: Lasirema.es

Ingredients:
  • 2 de 250 g – Llenguados de la Badia dels Alfacs
  • 3 dents – All
  • 2 – Tomàquets de penjar
  • 1 – Carxofa del Montsià trossejada
  • Sal
  • Brins de safrà
Introducció:
Del restaurant de l’Hotel Algadir del Delta, a Poblenou del Delta.
Preparació:
En una cassola amb un raig d’oli daurem els alls, hi afegim el tomàquet, dos cullerades d’aigua i el llenguado.
Afegiu les carxofes i coeu-ho durant 7 minuts aproximadament.
Assaoneu amb sal i safrà.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Hotel Algadir del Delta
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×