Autor La recepta
21 maig 2019 a 12:00

Peix de roca amb picada

0 Flares 0 Flares ×
Suquet de peix de roca // Imatge de l'Amic

Suquet de peix de roca // Imatge de l’Amic

Ingredients:
  • 1 kg – Peix de roca
  • 1/2 kg – Patates
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 1 Pebrot vermell fregit
  • 3 – Alls fregits
  • 1 llesca – Pa torrat o fregit
  • 1 copa – Vi ranci
Preparació:
En una cassola amb oli salteu les patates, cobriu-les d’aigua i deixeu-les bullir.
A mitja cocció afegiu-hi el peix trossejat i la picada deixatada amb el vi ranci.
Salpebreu-ho i ho deixeu al foc fins que el peix estigui cuit.Variacions:
Es pot acabar el plat amb un allioli per sobre.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×