Autor Cultura
20 Gener 2015 a 17:30

1a trobada d’artistes i alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu per a la posada en marxa de Sinestèsia 3

150119 sinestèsia_3

A partir d’aquesta trobada, els artistes i alumnes tenen 4 mesos per a centrar-se en el seu treball de creació i de composició. Els resultats es podran veure els dies 29 , 30 i 31 de maig, a la sala d’exposicions de Can Puget, en el marc de Sinestèsia 3.

 Sinestèsia 3 està organitzat per l’Escola Municipal de Música de Manlleu, el col•lectiu Artístic la Solitària i l’Ajuntament de Manlleu. En aquesta edició compta també amb la col•laboració del Museu del Ter.

 Sinestèsia, és un projecte pedagògic per a fomentar la creativitat musical i artística dels alumnes de l’Escola de Música de Manlleu. A partir de les obres d’artistes osonencs, integrants del Col•lectiu Artístic la Solitària, els joves músics composen i interpreten petites peces musicals i/o sonores inspirades en les obres d’art que se’ls ha assignat.

 El resultat d’aquest procés creatiu veurà el seu resultat final en una exposició on l’espectador gaudeix alhora de les obres i la música interpretada en directe pels propis alumnes compositors. El recorregut proposat a Sinestèsia transcorre en un ambient íntim i de proximitat per ajudar a l’espectador a gaudir tant de les emocions com del mínim detall.

Switch to mobile version