Autor Cinema, teatre i televisió
26 Gener 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 26 i dimarts 27 de gener

El ilusionista

El ilusionista

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb La intérprete

Estrenada l’any  2005 sota la direcció de Sydney Pollack i amb la interpretació de Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Kener i Sydney Pollack

Silvia Broome, una dona d’origen africà, és intèrpret de les Nacions Unides. Un dia sent com amenacen de mort a un president africà acusat de genocidi, que és a punt de pronunciar un discurs a l’Assemblea General.

Antena 3

A les 21:45h Imma Cuesta i Candela Peña aniran a El Hormiguero

Les actrius nacionals visitaran el plató de Pablo Motos per presentar el seu nou projecte cinematogràfic

La 2

A les 22:00h cine amb Tierra de ángeles

Estrenada l’any 2004 sota la dirección de Kay Pollak i amb la interpretació de Michael Nyqvist, Frida Hallgren i Niklas Falk

El director d’orquestra Daniel Daréus se sent sol malgrat la seva notable fama. Després de sofrir un infart decideix abandonar la seva carrera musical i anar-se a viure al seu poble natal, en un remot paratge de Suècia. La seva arribada deslligarà una petita revolució donada la seva popularitat i els vilatans li demanaran consell pel cor de la missa dominical. Malgrat la seva reticència inicial, Daniel accepta ajudar-los i, per a la seva sorpresa, redescobrirà el seu amor per la música.

—————————————

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h el taquillazo és El ilusionista

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Neil Burger i amb la interpretació de Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel i Rufus Sewell

El misteriós Eisenheim captiva al públic amb els seus espectacles de màgia i il·lusionisme. L’escèptic príncep hereu Leopold intentarà descobrir el que creu un frau amb l’ajuda d’un perspicaç inspector de policia.

Antena 3

A les 21:45h Auryn visitarà El Hormiguero

La boyband nacional anirà al plató de Pablo Motos per explicar diverses anècdotes.

La 2

A les 22:00h cine amb El cebo

Estrenada l’any 1958 sota la direcció de Ladislao Vajda i amb la interpretació de Heinz Rühman, María Rosa Salgado i Michel Simon

Una nena apareix assassinada en el bosc d’un petit poble suís. Immediatament les sospites recauen sobre el vell venedor ambulant que va trobar el cadàver. Únicament el comissari Mattei dubta de la seva culpabilitat, però s’acaba de jubilar i deixa el cas en mans d’un company. Ja en l’aeroport, a punt d’agafar un avió, a Mattei li vénen a la ment alguns detalls explicats pels nens de l’escola; decideix llavors ajornar el seu viatge i investigar el cas.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version