Autor Cultura
19 Gener 2015 a 16:30

Cloenda de la campanya Manlleu Galeria d’Art

Tancarà el divendres dia 23 de gener

MGA_23gener_petit

Durant tres mesos Manlleu ha gaudit d’una galeria d’art a cel obert, Manlleu Galeria d’Art (MGA). Es tracta d’una iniciativa que combina comerç i cultura i que compta amb deu sales ubicades en espais comercials buits, en venda o lloguer. Durant aquest període aquests espais s’han convertit en sales d’art  efímeres amb exposicions col·lectives d’artistes locals de diferents disciplines, que van des de la pintura fins a la fotografia o la il·lustració.

 Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració dels propietaris dels locals, que han cedit els espais per a convertir-los temporalment en sales d’exposicions, i a la participació dels artistes que han cedit les seves obres. La iniciativa ha comptat amb 10 locals, 25 artistes i més de 100 obres exposades.

 El proper divendres dia 23 finalitzarà aquesta campanya. A les 6 de la tarda s’iniciarà l’última visita guiada que permetrà entrar a tots els espais i conèixer de la mà de Pol Robles, comissari de MGA, les particularitats dels artistes i les seves obres. La visita s’inicia al local del passeig Sant Joan, núm. 70 (antiga CAM). Tot seguit, a les 7 de la tarda (aprox), es farà l’acte de cloenda al local de l’avinguda de Roma, 135 (antigament Vetxarxa) on exposen Albert Pla, Aleix Fontseré, Joan Clota, Teresa Benet, Pep Domènech i Toni Casals. L’acte estarà amenitzat amb un espectacle de dansa contemporània a càrrec de Jaume Sangrà, actor i ballarí de Prats de Lluçanès que ens oferirà diferents coreografies.

 Manlleu Galeria d’Art (MGA) és una campanya de comerç i cultura per millorar la imatge comercial, fomentar l’ocupació de locals buits i donar a conèixer el  treball d’artistes manlleuencs de diferents disciplines, alguns d’ells amb projecció internacional i amb premis i reconeixements importants.

Switch to mobile version