Autor Política
21 Gener 2015 a 16:00

ERC de Tona inicia un procés participatiu per el programa de les eleccions municipals

És obert a la ciutadania

23g8

Amb el lema “Si podem millorar un país, podem millorar Tona”  des d’ERC volem recollir les propostes de la ciutadania, les seves queixes i la seva opinió en els temes centrals de la població.  Volem ajudar a fer de Tona un poble millor en tots els àmbits, sobretot que l’administració posi l’interès per les persones com a primer objectiu , alhora que més participatiu, dinàmic, proper i democràtic.

Aquest procés participatiu de recollida de les propostes programàtiques de la ciutadania i de les entitats de Tona finalitzarà a finals del mes de març amb una “Jornada Programàtica” oberta a tothom  on s’aprovarà el programa electoral.

 Per Núria Sisó, presidenta d’ERC Tona, “des  de la renovada secció local d’ERC volem fer una proposta nova, participativa, social i d’ampli abast per tal que la ciutadania participi de la gestió municipal i, en definitiva, oferir un sistema més directe per fer sentir la veu de la ciutadania”.

La jornada participativa es portarà a terme el proper divendres dia 23 de gener a les 8 del vespre a la sala “Can Codina” de Tona..

Switch to mobile version