Autor La recepta
29 Gener 2015 a 13:00

Remenat de patates i bolets

Remenat de patates i bolets

Remenat de patates i bolets // Imatge extreta del web Gastroteca.cat

Ingredients:

400 gr – Assortiment de bolets

3 – Patates

8 – Ous

All i julivert

Sal

Oli

Preparació:

Primer de tot cal netejar el bolets i trossejar els més grans.

Seguidament, pelem les patates i les tallem mal tallades, les fregim i les reservem.

A una paella amb un rajolí d’oli hi saltegem els bolets.

Quan els bolets estiguin a mitja cocció hi afegim l’all i el julivert picats, i un polsim de sal.

Mentre els bolets s’acaben de coure, i afegim les patates.

Batem els ous, hi afegim un polsim més de sal i un rajolí d’aigua.

Aquesta mica d’aigua farà que el remenat quedi més flonjo.

Afegim els ous batuts a la paella i anem remenant, procurant que l’ou no s’enganxi ni formi trossos massa grans

Quan l’ou estigui completament cuit, retirem la paella del foc.

Per acompanyar el remenat podeu emprar uns bastonets salats, unes torradetes o, com he fet jo en aquest cas, podeu torrar vosaltres mateixos unes llesques de pa de motlle i partir-les en forma de triangles.

Font: Restaurant El Mirador de l’Alba i Gastroteca.cat

Switch to mobile version