Autor Cinema, teatre i televisió
4 Febrer 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 4, dijous 5 i divendres 6 de febrer

El árbol de la vida

El árbol de la vida

Dimecres

Antena 3

A les 21:45h Pablo Chiapella visitarà El Hormiguero

L’actor anirà al plató de Pablo Motos per parlar del seu nou projecte professional

La 2

A les 22:00h cine amb El arbol de la vida

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Terrence Malick i amb la interpretació de Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain i Joanna Going

Una història impressionista d’una família que segueix el transcurs vital del fill major, Jack, a través de la innocència de la infància fins a la desil·lusió dels seus anys de maduresa, en el seu intent de reconciliar la complicada relació amb el seu pare. Jack se sent com un ànima perduda al món modern, a la recerca de respostes sobre l’origen i significat de la vida, alhora que qüestiona l’existència de la fe.

————————————————

Dijous

Antena 3

A les 21:45h Jordi Évole anirà a El Hormiguero

El periodista més mediàtic d’Espanya visitarà, novament, el plató de Pablo Motos per parlar de la nova temporada de “Salvados”

A les 22:40h cine amb El castigador

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Jonathan Hensleigh i amb la interpretació de Thomas Jane, John Travolta i Rebecca Romjin-Stamos

Frank Castle, un agent secret del FBI, decideix un dia abandonar la seva professió a fi de tenir una vida familiar normal. Però la seva vida es fa miques en complir-se el pitjor dels seus temors: la seva família és assassinada com a venjança pel seu últim treball.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version