Autor Societat
1 Febrer 2015 a 09:00

Avui neix l’Osona Informa

El nou diari digital de la comarca

screenshot.3

Al febrer del 2013 naixia el primer dels diaris del Grup Informa. El Terrassa Informa començava a editar amb il·lusió amb ganes i amb molt esforç.

Només tres setmanes  més tard veia la llum el Sabadell Informa. Durant els mesos següents ambdós diaris es van anar donant a conèixer en les seves respectives ciutats, informant de l’actualitat, de les entitats, dels clubs, etc….

El dia 1 de desembre, ara fa poc més d’un any, sortia el Sant Cugat Informa, amb la mateixa il·lusió i ganes que el primer dia, amb molta feina feta al darrera i amb molta encara per endavant. I uns mesos més tard, l’1 de març de 2014, ho feia el Rubí Informa.

D’aquesta manera, el Grup Informa el formaven 4 diaris locals, tots ells de la comarca del Vallès Occidental. El següent en obrir seria, però, de fora d’aquesta comarca. Seria el Granollers Informa, un diari que naixia l’1 d’octubre del 2014 per informar de Granollers i del Vallès Oriental i dos mesos més tard era el Manresa Informa qui veia la llum per informar de Manresa i el Bages.

Avui per nosaltres és un dia important. A 3 dies del segon aniversari de la primera de les nostres capçaleres, inicien el seu camí tres edicions més: L‘Osona Informa, el Mataró Informa i el Cerdanyola Informa (.cat).

Per primera cop obrim tres edicions a la vegada i s’amplia el Grup Informa a 9 capçaleres. I ho fem amb les mateixes ganes, il·lusió, expectatives i esforç que aquell primer dia.

Afrontem una etapa amb gairebé 50.000 lectors i dirigint-nos a una població total de més de dos milions de persones (2.080.374h), equivalent al 27.67% de la població total de Catalunya, que segons dades d’Idescat és de 7.518903.

Durant tot aquest temps i en totes les nostres capçaleres hem ofert als nostres lectors, entre notícies i seccions, gairebé 30.000 publicacions, a les que a partir d’ara s’hauran de sumar les dels nous tres diaris, entre ells les de l’Osona Informa.

Switch to mobile version