Autor Hockey patins
17 Febrer 2015 a 11:30

Continua la malastrugança del CP Manlleu

Derrota dels osonecs contra el Reus als darrers instants de partit

Manlleu-Reus

Decepció final al CP Manlleu per una nova derrota // Imatge del web cpmanlleu.cat

 

CP MANLLEU 2-3 REUS DEPORTIU

Manlleu: Adrià Hernández (Jordi García, ps), Lluís Teixidó, Prims, Julià, Farrés  –cinc inicial- Mendes, Santi Teixidó, Álvaro Martínez i Nil Rodríguez.

Reus: Molina (Velasco, ps), Platero, Ollé, Salvat, Costa –cinc inicial- Vázquez, Selva i Coy.

Gols: 0-1: Salvat (8’); 1-1: Mendes (16’); 1-2: Coy (41’); 1-3: Coy (45’); 2-3: Lluís Teixidó (47’)

Àrbitres: Gómez i Gorina.

La mala fortuna continua perseguint a un CP Manlleu que s’enfonsa una mica més en el pou del descens. Els de Quim López van caure contra el Reus Deportiu per 2-3 després d’un matx en que la sort de cara a porteria va passar de llarg un cop més. Un gol de rebot de Marc Coy a la segona part va ser decisiu per desequilibrar la balança a favor dels del Baix Camp.

Conscient de la necessitat de puntuar el Manlleu va sortir a morir des del primer minut, però va ser Joan Salvat va obtenir premi ben aviat. Al minut 8 aconseguia obrir el marcador a favor dels reusencs. Amb tot, uns osonencs lluitadors van aixecar-se i vuit minuts més tard Mendes va culminar una gran jugada col·lectiva.

Amb l’1-1 al descans el partit quedava molt obert de cara al segon temps i els de Quim López van sortir igual que ho van fer al primer, a per totes. Però la mala sort, que ja és perpètua al sí del Manlleu, va impedir el segon gol local i així les coses Marc Coy aconseguia dos gols (el segon després d’un rebot) que sentenciava l’encontre. La diana de Lluís Teixidó per retallar distàncies a tres minuts pel final de poc va servir.

El Manlleu afrontarà aquesta setmana un desplaçament complicat a la pista del Liceo. L’equip de Quim López visitarà als gallecs en la penúltima posició i amb la salvació a 10 punts de distància.

Switch to mobile version