Autor Futbol
10 Febrer 2015 a 12:00

Diego Morata, cessat com a entrenador del Manlleu

El rellevarà el seu segon, Miquel Muñoz

Diego Morata

Diego Morata ha deixat de ser entrenador del Manlleu // Foto: Pol Ballús

Es preveia un dilluns mogut al sí de l’AEC Manlleu i així ha estat. Ha caigut Diego Morata, del qual ja se n’especulava el cessament després dels resultats dels dos últims partits i especialment després del darrer, en que el conjunt osonenc va caure contra el Gavà per 1-0. Aquesta derrota va deixar l’equip a la vora dels llocs de descens.

La marxa de Morata es va donar per segura després d’unes declaracions que el propi tècnic va fer al programa radiofònic En joc de La Xarxa Radio. “Jo em veig capaç de capgirar la situació, però he posat el meu càrrec a disposició del president”, va dir. Ahir tocava saber la decisió del màxim mandatari, Josep Anglada, i aquesta va ser la de cessar-lo. D’aquesta manera, Morata tanca un cicle al capdavant del Manlleu en el que deixa l’equip 17è classificat, empatat a punts amb el Martinenc (primer equip en descens i pròxim rival en lliga) i amb un balanç de cinc victòries, nou empats i nou derrotes.

Miquel Muñoz, fins a final de temporada

 

El club va temptejar diversos entrenadors per substituïr Morata i el que sonava amb més força era Martí Cifuentes, ex UE Rubí i UE Sant Andreu. Al final, el de Sant Cugat del Vallès va rebutjar l’oferta plantejada pel club i el nou entrenador serà Miquel Muñoz, fins el segon de Morata. Muñoz tindrà al davant el repte de salvar l’equip, una situació que no es nova ja que amb l’OAR Vic de Segona Catalana va assolir l’objectiu de la permanència la temporada 2011-2012.

Switch to mobile version