Autor Hockey patins
27 Febrer 2015 a 12:00

El CP Voltregà, a buscar la sorpresa a la Copa OK

El debut, avui contra el Reus Deportiu a les 21 h

Imatge de la web del CP Voltregà

El Voltregà afronta la Copa OK amb il·lusió i sense pressió // Imatge de la web del CP Voltregà

No va ser gens agraït el sorteig de la Copa OK amb el CP Voltregà. Primer, per l’emparellament amb el Reus, equip contra qui repeteix enfrontament al torneig del KO. Segon, per haver quedat enquadrats al mateix costat que el Barça. Els blaugrana són, juntament amb el Liceo, els màxims favorits per endur-se la Copa, però com a dada per l’esperança cal destacar que l’únic equip que l’ha vençut ha estat el que entrena Ricard Ares.

El Voltregà arriba a la cita a Blanes després de perdre contra el Vic (4-2) el derbi osonenc de l’OK Lliga tot fa una setmana. A més, poques jornades enrere va caure contra el contrincant d’avui, el Reus, per 5-4. Però els voltreganesos no tenen cap tipus de pressió per disputar el títol ja que tot sembla reservat pels quatre caps de sèrie. Això sí: la Copa es juga a un partit i els osonencs poden donar la sorpresa en fer fora els reusencs i, molt probablement, en plantar cara al FC Barcelona a semifinals.  Molta gent coincideix en assenyalar que és una de les edicions del torneig més igualades dels últims anys i que les possibilitats estan molt repartides malgrat la gran superioritat dels dos primers classificats de la lliga.

L’escalfament de la Sac i Ganxo

En l’apartat de les aficions la penya Sac i Ganxo, els supporters del CP Voltregà, ja fa setmanes que escalfen la prèvia de la Copa. La penya va penjar un vídeo promocional a Youtube en el que imitava una famosa escena de la pel·lícula Braveheart, aquella en la que William Wallace es dirigeix al seu exèrcit abans d’una batalla contra els anglesos. En aquest cas l’encarregat de cridar a la gent a animar al Voltregà és el carismàtic ex-jugador del club Panchito Velázquez.

Switch to mobile version