Autor Hockey patins
4 Febrer 2015 a 16:00

El Manlleu cau contra el líder amb polèmica

Un arbitratge casolà resta opcions als de Quim Pérez a la pista del Barça

Barça-CP Manlleu

Caiguda amb honor del Manlleu al Palau Blaugrana // Foto: Gerard Romero-FCB

FC Barcelona 5-3 CP Manlleu

Barça: Egurrola, Gual, Pascual, Marín, Panadero -cinc inicial- Barroso, Torra, Álvarez i Reinaldo Garcia.

Manlleu: Hernández, Lluís Teixidó, Farrés, Prims i Julià -cinc inicial- Humberto, Santi Teixidó,Álvaro Martínez.

Gols: 1-0: Panadero (1’);  1-1: Lluís Teixidó (13’); 2-1: Torra (24’); 3-1: Marín (28’); 3-2: Lluís Teixidó (28’). 4-2: Marín (32’); 5-2: Álvarez (40’); 5-3: Álvaro Martínez (47’).

Àrbitres: Díaz i López. Targeta blava per Humberto (Manlleu)

El Club Patí Manlleu va plantar cara al líder, el FC Barcelona. I, de fet, durant molts minuts el va tenir contra les cordes. Volia aprofitar la derrota dels blaugrana contra un altre equip osonenc, el Voltregà, per fer una mica més profunda la ferida, però tot i completar una actuació més que digna la polèmica arbitral va condicionar molt el partit. Al final, els de Quim Pérez van perdre per 5-3 contra els blaugrana i van tornar cap a Osona de buit.

Matx avançat pel compromís de la Lliga Europea que els de Ricard Muñoz tenen aquest cap de setmana, la qual cosa es va notar ja que es van poder veure dos equips que amb prou feines van poder descansar després de l’última jornada. Ben aviat es posaven de cara les coses pels locals, que abans de complir el primer minut de partit ja manaven amb un gol de Panadero. El Manlleu va reaccionar i va empatar de penal per mitjà de Lluís Teixidó i quan millor es trobaven els osonencs van aparèixer els àrbitres i les seves decisions polèmiques. Una falta directa més que discutible la va transformar Marc Torra per avançar al Barça de nou abans del descans. Al segon temps els manlleuencs van acumular 10 faltes molt ràpidament i les dues faltes directes van servir als de Muñoz per matar el matx definitivament. Amb tot, Álvaro Martínez i Lluís Teixidó van poder maquillar el marcador final per deixar-ho en un digne 5-3.

El Manlleu continua penúltim de l’OK Liga, però les sensacions que va deixar al Palau Blaugrana és d’un equip que encara està viu i no ha dit l’última paraula. L’equip ja no tornarà a jugar fins el cap de setmana vinent, que serà quan rebi a un dels finalistes de la Copa: el Reus Deportiu.

Switch to mobile version