Autor Futbol
23 Febrer 2015 a 12:00

El Manlleu cau a la zona de descens

Sorprenent derrota contra el cuer de la lliga, el Vilassar de Mar

Manlleu-Vilassar

Manel Sala, de genolls, reflecteix la impotència del Manlleu en les darreres jornades // Foto: Pol Ballús

AEC MANLLEU 0-1 UE VILASSAR DE MAR

Manlleu: Carbó, Bofill, (Fortet, 78’), Archi, Blanchart, Muntada, Seuma (Fran Pérez, 60’’), Molist, Hugo, Aumatell (Coll, 45’), Uroz i Sala.

Vilassar: Ramos, Roberto Carlos, Peque, Jose, Josue, Galeano, Morales, Riki (Pujol, 77’), Jordi Sánchez (Fontanella, 86’), Mendoza i Lladó (Guillem, 58’)

Gol: 0-1: Peque (penal, 58′)

Àrbitre: Oliver Castaño Coso. Grogues per Archi i Hugo (Manlleu) i Galeano, Jose, Mendoza, Ramos i Jordi Sánchez (Vilassar). Expulsat per doble groga Jose (Vilassar)

Manlleu i Vilassar disputaven un partit de caixa o faixa ahir a la tarda a la ciutat osonenca. Els de Miquel Muñoz es jugaven caure o no als llocs de descens i els de Toni Romero buscaven una victòria que els donés una mica d’esperança de cara als partits que queden. Finalment, van ser aquests últims els que es van endur el gat a l’aigua i tot i que la victòria no treu de l’últim lloc als maresmencs els apropa una mica més (són a 10 punts). Els de Muñoz, en canvi, van desaprofitar la derrota del Gavà per marcar diferències amb els darrers classificats.

Des del primer moment es va veure que el matx entre els dos equips seria molt conservador. Ningú volia cometre errors que el condemnéssin a una derrota i fruit d’això van haver-hi tan poques ocasions. Lladó posava a prova al debutant porter Cristian Carbó i aquest responia bé al xut del jugador del Vilassar. Per part del Manlleu, Sala i Uroz ho van intentar sense èxit vora el descans. Amb 0-0 els dos equips van marxar als vestidors.

El mateix guió va continuar al segon temps, però una acció puntual a l’àrea osonenca va canviar-lo força aviat. Al minut 57 Archi va atropellar un jugador del Vilassar dins l’àrea i Castaño Coso no ho va dubtar: penal. Peque el va transformar i a partir d’aquí els de Romero es van dedicar a defensar el resultat amb ungles i dents. Ho van tenir fàcil, doncs l’atac manlleuenc no inquietava suficientment la porteria de Ramos com per merèixer l’empat.

Recuperació del partit contra el Martinenc

Comença una nova lliga ara pel Manlleu, que haurà de lluitar per sortir de la zona baixa. El primer partit serà un altre duel a vida o mort al municipal del Guinardó. El rival, el Martinenc, que ahir va guanyar al Gavà per 0-3 i es va allunyar momentàniament de la zona perillosa. Aquest encontre, que es jugarà dimecres a les 20.30 h, correspon a la jornada que no es va disputar per la vaga programada per la FCF.

Switch to mobile version