Autor Hockey patins
28 Febrer 2015 a 10:30

El Voltregà es venja del Reus

Victòria pels nois de Ricard Ares als quarts de final de la Copa del Rei

Reus-Voltregà Copa

El Voltregà apunta alt en aquesta Copa OK // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

REUS DEPORTIU 2-4 CP VOLTREGÀ

Reus: Molina, Ollé, Salvat, Payero y Corta –cinc inicial- Selva, Rubio

Voltregà: Torelló, Álex Rodríguez, David Rodríguez, Armengol, Vargas –cinc inicial- Tirso

Gols: 0-1: Álex Rodríguez (1′); 0-2: Vargas (7′); 1-2: Coy (14′); 1-3: Dani Rodríguez (29′); 2-3: Selva (34’); 2-4: Vargas (37′).

Àrbitres: Gómez i Veiga.

El CP Voltregà va saldar comptes pendents amb el Reus i amb la seva història ahir al debut a la Copa del Rei. D’entrada, va venjar-se dels tarragonins per la derrota de fa unes setmanes en partit de l’OK Lliga i, per descomptat, per l’eliminació de l’any passat. I d’altra banda va tornar a classificar-se per disputar unes semifinals de la Copa del Rei més d’una dècada després de l’última vegada que ho va fer. Dia per recordar ahir a Blanes per part del club voltreganès, que a hores d’ara viu en un núvol.

Sobre la pista i a les graderies. El Voltregà va ser amo i senyor de l’encontre contra el Reus en tots els aspectes. L’afició osonenca va demostrar per què és una de les millors de tota la competició i els nois de Ricard Ares, contagiats per l’alè de la seva gent, van respondre amb una excel·lent actuació. Abans de complir el primer minut Álex Rodríguez va obrir la llauna i al 7′ Vargas posava el 0-2. El gol de Marc Coy per part del Reus al minut 14 escurçava distàncies i el marcador de 1-2 a la mitja part posava molta emoció a un matx en el que els de Sant Hipòlit tenien moltes ganes de sortir victoriosos.

Més del mateix a la represa. El Voltregà semblava el Brasil de Pelé i aprofitava els suïcidis en atac del Reus per fer mal. Dani Rodríguez feia l’1-3 i tot i que els reusencs tornaven a retallar diferències els nois d’Ares, de tant inspirats que estaven, va fer el definitiu 2-4 amb el que va morir el partit. Després de la botzina final les celebracions i la comunió equip-afició es van allargar. No era per menys.

Possible final osonenca 

Per la jornada d’avui estan programades les dues semifinals i entre els equips classificats es troben els dos clubs de la comarca d’Osona: Vic i Voltregà. Els vigatans s’enfrontaran al Liceo i els voltreganesos ho faran al gran favorit, el FC Barcelona. Sembla difícil, però la Copa sempre dóna sorpreses i una d’elles podria ser un derbi com el de la setmana passada amb el títol en joc.

Switch to mobile version