Autor Hockey patins
4 Febrer 2015 a 17:00

El Voltregà perd el primer assalt contra el Reus

Cauen per 5-4 en un partit molt igualat

Reus-Voltregà

Vargas celebra el primer gol del Voltregà // Foto: Arnau Borràs

 

Reus Deportiu 5-4 CP Voltregà

Avantsala dels quarts de final de la Copa OK la que es va viure ahir al Palau d’Esports de Reus. El primer duel va ser pels roig i negres, que es van imposar sobre els ratllats per un gol de diferència (5-4) en un matx d’autèntic infart i molt igualat. Qualsevol se’l podia haver endut, però finalment els del Camp de Tarragona van tenir més encert de cara a porteria i van retenir els punts a casa. El Voltregà, doncs, va tornar a Osona de buit, però amb ànims de revenja pel duel de Copa que es disputarà a finals de mes.

Millor inici dels reusencs, que van sortir més endollats i van posar a prova en més d’una ocasió al porter voltreganès Roger Torelló. Al minut 4 els locals van colpejar per primer cop gràcies a una diana de Costa i més tard, al 12, aconseguien el segon per mitjà de Platero, que va transformar un penal. El Voltregà es va ficar en el partit gràcies a Eric Vargas (17′) i el Reus tornava a marxar de dos gols arran de la diana de Coy. Amb tot, a quatre minuts del descans Dani Rodríguez tornava a retallar distàncies i deixava el matx a la segona part molt obert amb el 3-2.

I si millor va començar el Reus el matx els osonencs van fer-ho a la represa. Grau empatava al primer minut, però Platero tornava a posar per davant als locals. L’avantatge, en un partit que ja havia embogit, el va neutralitzar Armengol i quan semblava que es repartirien els punts (l’empat hagués estat just) va aparèixer Xavi Costa a poc menys d’un minut per la botzina final per fer el definitiu 5-4 i desfermar l’eufòria al Palau d’Esports. Tot i la derrota el Voltregà es manté quart classificat a cinc punts del Vic. Això sí: els de la capital tenen un partit menys que jugaran el proper dimarts contra el Calafell.

Switch to mobile version