Autor Societat
1 Febrer 2015 a 15:00

La Diputació rep un reconeixement pel seu suport al turisme

Li van atorgar el segon premi

Representants de Turisme de la Diputació recullen el guardó // Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

Representants de Turisme de la Diputació recullen el guardó // Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona va rebre divendres una distinció pel suport que dóna al Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED), un organisme estatal que s’encarrega d’impulsar el turisme a tot Espanya. El SICTED va fer entrega de tres guardons: el primer se’l va endur l’administració del País Basc, el segon la Diputació de les comarques barcelonines i el tercer la Junta d’Andalusia. Els reconeixements es van atorgar en el marc del certamen FITUR, una mostra de l’atractiu turístic de diversos països i regions de tot el món que se celebra aquests dies a Madrid i en què Catalunya hi té presència a través de l’Agència Catalana de Turisme.

El premi, que la Diputació va rebre en la categoria de millor administració supramunicipal, reconeix l’esforç de la institució provincial per actuar com a element vertebrador que impulsi i dinamitzi el desenvolupament del SICTED al territori. La implantació d’aquest sistema a la demarcació de Barcelona té uns costos de finançament i gestió que el departament de Turisme de la Diputació s’ha encarregat d’assumir amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquests dos organismes fa deu anys que impulsen el SICTED a les comarques barcelonines, una fita que celebraran el 18 de febrer en un acte a la Llotja del Mar de Barcelona.

És la cinquena edició dels Premis SICTED, una gala que promouen la Secretaria d’Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Aquesta plataforma és un projecte que busca millorar la qualitat de les destinacions turístiques espanyoles. Actualment composen el sistema un total de 183 punts d’interès, entre els quals n’hi ha 13 que se situen a les comarques de la demarcació de Barcelona.

Switch to mobile version