Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Febrer 2015 a 08:00

La Llotja del blat de Vic

La Llotja de Vic // Foto: Joan Murcia

La Llotja de Vic // Foto: Joan Murcia

La Llotja del blat de Vic era l’espai on antigament s’efectuaven els intercanvis comercials. Eren edificis oberts i generalment sostinguts per columnes. Al primer pis de l’edifici trobem un gran finestral de pedra calada.

Des de l’Osona Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra comarca. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin d’Osona, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version