Autor Societat
12 Febrer 2015 a 10:00

Les obres afecten el trànsit de Taradell

Canviarà la direcció de l’avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer

Plànol de l'Avinguda amb les modificacions corresponents // Imatge del web de l'Ajuntament de Taradell

Plànol de l’avinguda amb les modificacions corresponents // Imatge del web de l’Ajuntament de Taradell

A partir de dilluns al matí, amb motiu de les obres de l’avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer, l’Ajuntament de Taradell ha comunicat que hi haurà un canvi de direcció al creuament d’aquest carrer amb el carrer Catalunya. Es preveu que aquesta modificació estarà vigent dues o tres setmanes.

El canvi estarà ben senyalitzat a la via pública, així tothom en tindrà constància. L’afectació més important de les obres és que no es podrà circular a l’avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, entre el passeig del Pujoló i l’Atlàntida. En el cas dels veïns, s’intentarà que no es creïn problemes per accedir-hi.

L’Ajuntament de Taradell ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades, i ha posat a disposició dels ciutadans el seu telèfon i el correu electrònic per qualsevol dubte o aclariment.

Switch to mobile version